artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

mangkat maning testo – suliyana

Loading...

ngeloro ati, kang riko ngeloro ati
sabendino riko mulihe bengi
isun curigo nong awak riko
sampek awak isun keronto-ronto

sun sayang riko, dek sun sayang riko
sing ono maning wong wadon liyo
ojo kesusu lan ojo curigo
mung siji riko gandolane nyowo

isun sing kuat kang, isun sing kuat
urip keloronan wis tuwuk mesakat
ojo percoyo dek omonge tonggo
gawe awak riko tuwas ciloko

ojo ngaleng kang nawi kepaling
isun wis weruh riko mangkat maning
ojo rame dek dadi kembang lambe
alokendi sun gowo merene

ngeloro ati, kang riko ngeloro ati
sabendino riko mulihe bengi
isun curigo nong awak riko
sampek awak isun keronto-ronto

sun sayang riko, dek sun sayang riko
sing ono maning wong wadon liyo
ojo kesusu lan ojo curigo
mung siji riko gandolane nyowo

isun sing kuat kang, isun sing kuat
urip keloronan wis tuwuk mesakat
ojo percoyo dek omonge tonggo
mung siji riko gandolane nyowo

ojo ngaleng kang nawi kepaling
isun wis weruh riko mangkat maning
ojo rame dek dadi kembang lambe
alokendi sun gowo merene

# suliyana


Home . turkish . thailand . spanish . romanian . german . french . russian . polish . korean . japanese . italian